Πολιτική απορρήτου

Ποιοι είμαστε

 

Η διεύθυνση του ιστότοπού μας είναι https://scarpyshoes.gr (“scarpyshoes”, “Εμείς”, “Αυτός ο ιστότοπος”).

Google Analytics

 

Χρησιμοποιούμε το Google Analytics για τη συλλογή δεδομένων που μας βοηθούν να βελτιώσουμε και να κατανοήσουμε τις προτιμήσεις σας. Ωστόσο, αυτά τα δεδομένα είναι ανώνυμα.

Φόρμα επικοινωνίας

 

Δεν αποθηκεύουμε ούτε επεξεργαζόμαστε κανένα από τα δεδομένα που παρέχετε όταν μας στείλετε ένα μήνυμα χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας μας. Ωστόσο, χρησιμοποιούμε υπηρεσίες τρίτων μερών για τη μείωση των μηνυμάτων ανεπιθύμητης αλληλογραφίας και κακόβουλου λογισμικού, όπως εξηγείται παρακάτω.

Akismet

 

Χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειώσουμε το spam. Μάθετε πώς επεξεργάζονται τα δεδομένα σας μηνυμάτων.

Google reCAPTCHA

 

Χρησιμοποιούμε το “Google reCAPTCHA” (στο εξής “reCAPTCHA”) στους ιστοτόπους μας. Αυτή η υπηρεσία παρέχεται από την Google Inc., 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, ΗΠΑ (“Google”). Το reCAPTCHA χρησιμοποιείται για να ελέγξει εάν τα δεδομένα που έχουν εισαχθεί στον ιστότοπό μας (όπως σε μια φόρμα επικοινωνίας) έχουν εισαχθεί από έναν άνθρωπο ή από ένα αυτοματοποιημένο πρόγραμμα. Για να γίνει αυτό, το reCAPTCHA αναλύει τη συμπεριφορά του επισκέπτη του ιστότοπου βάσει διαφόρων χαρακτηριστικών. Αυτή η ανάλυση ξεκινά αυτόματα μόλις ο επισκέπτης του ιστότοπου εισέλθει στον ιστότοπο. Για την ανάλυση, το reCAPTCHA αξιολογεί διάφορες πληροφορίες (π.χ. διεύθυνση IP, πόσο χρονικό διάστημα ο επισκέπτης ήταν στον ιστότοπο ή κινήσεις του ποντικιού από τον χρήστη). Τα δεδομένα που συλλέχθηκαν κατά την ανάλυση θα προωθηθούν στην Google. Οι αναλύσεις reCAPTCHA πραγματοποιούνται εντελώς στο παρασκήνιο. Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας δεν ενημερώνονται ότι πραγματοποιείται μια τέτοια ανάλυση. Η επεξεργασία δεδομένων βασίζεται στο άρθρο. 6 (1) (στ) DSGVO. Ο διαχειριστής του ιστοτόπου έχει έννομο συμφέρον να προστατεύσει τον ιστότοπό του από καταχρηστική αυτοματοποιημένη ανίχνευση και ανεπιθύμητη αλληλογραφία. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Google reCAPTCHA και την πολιτική απορρήτου της Google, επισκεφθείτε τους ακόλουθους συνδέσμους: https://www.google.com/intl/de/policies/privacy/ και https://www.google.com/recaptcha/intro/android.html .

Ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους

 

Τα άρθρα και οι σελίδες σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να περιλαμβάνουν ενσωματωμένο περιεχόμενο (π.χ. βίντεο, εικόνες, άρθρα, χάρτες κ.λπ.). Το ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους συμπεριφέρεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως εάν ο επισκέπτης επισκέφθηκε τον άλλο ιστότοπο.

Αυτοί οι ιστότοποι ενδέχεται να συλλέγουν δεδομένα για εσάς, να χρησιμοποιούν cookies, να ενσωματώνουν επιπλέον παρακολούθηση τρίτων και να παρακολουθούν την αλληλεπίδρασή σας με αυτό το ενσωματωμένο περιεχόμενο.