Η εταιρεία

Η Scarpy Shoes δραστηριοποείται στο χώρο του παιδικού υποδήματος από το 1970. Η εταιρεία μας φέρει τεχνογνωσία και παράδοση τριών γενιών στο σχεδιασμό και την κατασκευή παιδικών υποδημάτων και διαγράφει συνεχώς ανοδική πορεία. Σε αυτό συνεισφέρει η δεξιοτεχνία των εργαζόμενων και το αστείρευτο μεράκι μας για παραγωγή χειροποίητων, ποιοτικών παπουτσιών, ανατομικής κατασκευής, τα οποία υποστηρίζουν την ορθή ανάπτυξη του παιδικού ποδιού.

Η Scarpy Shoes έχει αναπτύξει ένα εκτενές δίκτυο εξειδικευμένων συνεργατών σε Ελλάδα, Ιταλία και Ολλανδία για την προμήθεια άριστης ποιότητας υλικών, όπως ανατομικοί, μαλακοί πάτοι και γνήσια δέρματα. Διαθέτουμε ευρεία γκάμα σε νούμερα και σχέδια που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς.

Τα τελευταία χρόνια η εταιρεία μας έχει εισέλθει και στον χώρο του γυναικείου υποδήματος,  παράγοντας άνετα και μοντέρνα υποδήματα που καλύπτουν τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας.

Στόχος μας είναι η διοχέτευση της ελληνικής αγοράς με ποιοτικά, ανατομικά και στυλάτα υποδήματα και είμαστε σίγουροι πως με την εμπιστοσύνη που λαμβάνουμε από τους πελάτες μας θα τα καταφέρουμε!